top of page
348583324_822023179923339_6268998896241818008_n.jpeg

Chi nei Tsang

Što je Chi nei Tsang?

istockphoto-1186228234-612x612.jpeg

Chi Nei Tsang je tehnika abdominalne masaže potekla iz Taoizma, a fuzija je Tradicionalne kineske medicine i Thai tehnika masaže unutarnjih organa. U prijevodu doslovno znači “rad s energijom unutarnjih organa” ili “transformacija chi energije unutarnjih organa”.

Povezuje se s praksom budističkih svećenika koji su živjeli u manastirima, a kao pomoć na svom putu koristili su ove tehnike da bi detoksicirali i ojačali svoje tijelo kako bi održali svoju duhovnu praksu na visokoj razini. 

CNT detoksicira i tonificira unutarnje organe, oslobađa potisnute emocije i otpušta strukturalne tenzije. Chi, životna energija, kreće se unutarnjim tjelesnim kanalima, živčanim, krvožilnim i limfnim sustavom. Svi navedeni koncentrirani su i susreću se u abdomenu, koji ima ulogu njihovog “kontrolnog centra”. Tenzije, brige, strahovi (negativne emocije) i svakodnevni stres akumuliraju se upravo u abdomenu, što može voditi do nebrojeno puno oboljenja, uključujući, ali ne i samo: lošu probavu, konstipaciju, nadutost, nesanicu, toksičnost cijelog tijela, lošu kvalitetu kože i nemogućnost gubljenja kilaže.

Anksioznost,depresija,zabrinutost,strah i ljutnja vjerovatno su najčešće emocije koje nam crpe energiju. Ove emocije mogu postati začarani negativni krug iz kojeg je teško izaći. Taoistička masaža Chi Nei Tsang jedan je od najučinkovitijih tretmana za emocionalnu ravnotežu. Unutarnji organi zadržavaju negativnosti koje ometaju protok energije te nastaju čvorovi koji smanjuju našu vitalnost.

 

Mnogi maseri izbjegavaju masažu trbuha,no taoisti su znali da otpuštanje energetskih blokada daje fenomenalne rezultate. Chi Nei Tsang se povezuje sa praksom budističkih svećenika. Detoksikacija im je pomagala u jačanju tijela i održavanju duhovne prakse na visokoj razini. Neke od mnogih dobrobiti Chi Nei Tsanga su;poticanje rada unutarnjih organa, cirkulaciju limfe i krvi te otklanjanje boli u mišićima leđa.. Također, fokus je vrlo često i na ispravnom disanju.Uz samu masažu učimo Vas kako pravilno koristiti našu često neiskorištenu supermoč-dah. Chi Nei Tsang je potpora..masaža koja ne naređuje nego daje podršku prirodnoj inteligenciji organizma.

Saznajte više o našim ostalim Masažama

Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb

Klasična Masaža

Bestselling

Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb
Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb

Tradicionalna Tajlandska Masaža

Massa Masaža

Best Choice

Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb

Back, Neck & Head Masaža

Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb

Masaža Psoasa

Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb

Tok Sen Masaža

Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb

Dječja Masaža

Chi Nei Tsang Massa Masaža Zagreb

After Workout Masaža

bottom of page