Kundalini Yoga

Jutarnji termini!!

"Catch the day before it catches you!"

Započni dan svjesno, u miru. Priušti si te magične jutarnje trenutke da se inspiriraš i napuniš za dan i izazove koji su pred tobom.

Uz jutarnju praksu, sve će nekako ići lakše. Uvjeri se!

Kundalini yoga je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je yoga svjesnosti, put (s)poznavanja sebe, pomaže nam biti prisutan u trenutku, sadašnjem trenutku. Koristi alate kao što su: mantre, mudre, bandhe, kriye (određen set vježbi s ciljem rada na određenom organu, tijelu, čakri, emociji…), mentalne fokuse, različite tehnike disanja, meditacije… Dinamikom vježbanja i disanja pokrećemo energije unutar sebe, aktiviramo svaku stanicu u tijelu te budimo našu Dušu i ostvarujemo prisni kontakt s njom.

Kundalini yoga ne forsira buđenje kundalini energije već potpomaže proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da samo dopusti, inicira taj proces buđenja kako bi iskusili svoju višu svijest. Kroz nju suptilno pomičemo svoje granice I istražujemo sve svoje mogućnosti i skrivene potencijale.

Prilagođena je apsolutnim početnicima, jednako kao i višegodišnjim yogijima. Kažu da ju mogu raditi svi koji mogu DISATI! Svatko daje sve od sebe, istražuje svoje fizičke i mentalne mogućnosti i fokus. Tako da, dođite i pružite si priliku za osobni rast i napunite se lijepom energijom koja će Vas nadalje inspirirati.

„There is something more in Kundalini yoga then the exercises you do. It is the flow of energy. The fact is that without having your Kundalini awakened, your soul is not awakened.“
- Yogi Bhajan

Srijedom i petkom redovni sati od 9.15-10.15

Vodi: Jagdeesh Kaur (Gloria)
Više o učiteljici: https://kundaliniyogajourney.com/uciteljice/